Semestervillor i Italien Umbrien Toscana

Italian View
 
Semestervillor i Italien Toscana Umbrien Amalfikusten och Sicilien

Välkommen till vår webplats. Här finns ett brett utbud av Toscanska villor, lantgårdar och lägenheter i Toscana och andra delar av Italien, tillgängliga för veckovis uthyrning.

Allt från lägenheter i centrala Rom, Florens och Venedig till lantliga semestervillor med pool i Toscana, Umbrien och på Sardiniens kust, Amalfikusten och Sicilien.

 
Välj Din villa i Italien: välj område
Låt Dig förföras av våra semesteruthyrningsobjekt i Italien

italien
 Semestervillor toscana villor
Villauthyrning Toscana Umbrien
Vi har semestervillor för alla behov, från privata lyxvillor till budgetstugor
..
SPECIAL OFFERS
 
CAR HIRE
 
SPECIAL HOLIDAYS
   
A taste of Tuscany cooking class

._

._


Villauthyrning i Toscana Villa Paradiso - I rampljuset':
Villa Ett praktfullt hem i en av Toscanas vackraste delar. Denna underbara lantgård är belägen i hjärtat av Chianti på en vinproducerande egendom med en hänförande vy över de privata vingårdarna bara 1 km från den karakteristiska småstaden Radda i Chianti. Huset har blivit kärleksfullt restaurerat och dekorerat med omsorg och öga för detaljer. De underbara trädgårdarna, som är belägna på baksidan av egendomen har en uppsättning av väldoftande örter såsom lavendel och med skuggiga hörnor och en magnifik pergola för att äta utomhus. Privat 12x5 meters upphöjd swimmingpool som har ena sidan är i markplan med trädäck. Gäster välkomnas att ta för sig av färska grönsaker från trädgårdslandet. En avkopplande promenad runt egendomen genom skogsdungar och vinodlingar blir garanterat en minnesvärd upplevelse. De stora turiststråken i Chianti ligger nära.
Amalfikusten
Toscana
Umbrien
Liguria
Sardinia
Lake Maggiore
Rom

Om oss
GUEST BOOK
Hur man bokar
Vanliga Frågor
CONTACT US
Hem